Stöd oss genom att bli månadsgivare via Patreon!.

Tankesmedjan Fenix verkar för att försvara det öppna, demokratiska och pluralistiska samhället mot auktoritära krafter. Du kan stötta vårt arbete ekonomiskt!

Till Patreon , klicka här!

Donationer går oavkortat till intellektuella insatser och projekt för att främja demokratiska rättigheter och till att exponera antidemokratiska aktörer och metoder.

Smedjan använder en extern förening för att sköta och granska vår ekonomi. Denna förening har inte insyn i eller inflytande över våra granskningar.

Visa stöd för demokratiaktivister.

Fenix drivs helt ideellt och är i behov av stöd både i form av arbetskraft och ekonomiska resurser. Detta kan du göra för Fenix!

Läs det vi publicerar och sprida det vidare!
Dela i sociala medier, berätta för andra om vad vi skrivit

Tipsa oss!
Har du sett eller blivit utsatt för antimuslimsk rasism i din vardag? Har du läst en bra artikel vi borde sprida?

Skriv för Fenix!
Har du granskat en skum rasistisk bloggare, analyserat en myndighetstext eller har en analys av någon högerextrem politikers senaste utspel? Bli en av oss! Hjälp oss att skriva texter. Du kan vara helt anonym.

Gör din egen röst hörd!
Har du, någon du känner eller din organisation drabbats av orättvisa anklagelser, men saknar möjlighet att ge ditt perspektiv? Då kan Fenix vara din plattform och megafon för att din röst också ska höras. Skriv till oss! Det kan också finnas möjlighet att bli intervjuad.

Skriv till oss här! info@tankesmedjanfenix.se